Eлектронска вињета за Унгарија

Доколку сакате да користите автопатишта и експресни патишта во Унгарија, потребна Ви е вињета.
Во Унгарија има исклучиво електронски вињети. Тоа значи дека повеќе не морате да лепите налепници на ветробранското стакло. Наместо тоа, едноставно регистрирајте го онлајн Вашето возило за електронска вињета.

Регистрацијата на Вашето возило можете да ја направите директно на оваа веб-страница. Постапката е многу едноставна и трае само неколку минути. Само мора да го знаете бројот на Вашите регистарски таблички. Плаќањето на вињетата оди директно онлајн.

На Ваше барање, електронската вињета може да важи веднаш. Но, можете да си изберете и некој друг датум на важност за подоцна, доколку сакате да патувате дури по неколку дена.

Платете безбедно онлајн
Mastercard, VISA, PayPal GooglePay