Регистрирај електронската вињета

1 Избери електронска вињета
2 Регистарски број и рок на траење
3 Корпа со производи
4 Адреса на е-пошта
5 Краток преглед и Општи услови и правила
6 Плати и заврши

Категорија на возило:

D2: ПМВ / Транспорт на стока / Кампер
Со повеќе од 7 места за седење па до 9 места за седење
Под ова спаѓаат моторни возила за транспорт на стока со максимална технички дозволива вкупна тежина од 3,5 тони и ПМВ со повеќе од 7 па до 9 места за седење и сите кампери.

Избери електронска вињета:

1 година
Оваа електронска вињета важи од сега па до 31.01.2023.
149,71 US$
1 година (низ жупанијата)
Оваа електронска вињета важи во една жупанија од сега па до 31.01.2023.
38,89 US$
10 дена
Оваа електронска вињета важи 10 дена од почетокот на важноста.
28,83 US$
1 месец
Оваа електронска вињета важи 1 месец од почетокот на важноста.
40,53 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.