Регистрирај електронската вињета

1 Избери електронска вињета
2 Регистарски број и рок на траење
3 Корпа со производи
4 Адреса на е-пошта
5 Краток преглед и Општи услови и правила
6 Плати и заврши

Категорија на возило:

B2: Автобус
Со најмалку 10 места за седење
Под ова спаѓаат сите автобуси кои се дозволени за превоз на најмалку 10 лица.

Избери електронска вињета:

10 дена
Оваа електронска вињета важи 10 дена од почетокот на важноста.
57,91 US$
1 месец
Оваа електронска вињета важи 1 месец од почетокот на важноста.
87,33 US$
1 година
Период на важност: 01.01.2023 - 31.01.2024
637,31 US$
1 година (низ жупанијата)
Период на важност: 01.01.2023 - 31.01.2024
85,22 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.