Регистрирај електронската вињета

1 Избери електронска вињета
2 Регистарски број и рок на траење
3 Корпа со производи
4 Адреса на е-пошта
5 Краток преглед и Општи услови и правила
6 Плати и заврши

Категорија на возило:

D1m: Moторцикл
Исклучиво моторцикли
Под ова спаѓаат исклучиво моторцикли.

Избери електронска вињета:

10 дена
Оваа електронска вињета важи 10 дена од почетокот на важноста.
8,85 US$
1 месец
Оваа електронска вињета важи 1 месец од почетокот на важноста.
12,75 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.