Eлектронска вињета за Унгарија

Едноставно. Oнлајн. плаќаат патарина.

Доколку сакате да користите автопатишта и експресни патишта во Унгарија, потребна Ви е вињета.
Во Унгарија има исклучиво електронски вињети. Тоа значи дека повеќе не морате да лепите налепници на ветробранското стакло. Наместо тоа, едноставно регистрирајте го онлајн Вашето возило за електронска вињета.

Регистрацијата на Вашето возило можете да ја направите директно на оваа веб-страница. Постапката е многу едноставна и трае само неколку минути. Само мора да го знаете бројот на Вашите регистарски таблички. Плаќањето на вињетата оди директно онлајн.

На Ваше барање, електронската вињета може да важи веднаш. Но, можете да си изберете и некој друг датум на важност за подоцна, доколку сакате да патувате дури по неколку дена.

vintrica is an authorised reseller of Nemzeti Mobilfizetési Zrt. in Hungary.

Aвтоматско продолжување

Со vintrica, вашата вињета автоматски се продолжува - од година во година!

Никогаш повеќе нема да заборавите да ја продолжите и избегнувате скапи казни за патарина.
Не сакате продолжување? Можете навремено да се откажете – без никаков ризик за Вас!
Секоја година автоматски ќе имате важечка годишна вињета.

Повеќе информации

Изберете електронска вињета

Внесете ја категоријата на возилото и бројот на регистарските таблички.

Платете безбедно онлајн

Платете патарина онлајн едноставно и безбедно.

Продолжете да возите релаксирано

Електронската вињета ја добивате веднаш преку меил или преку СМС.

Никогаш повеќе не лепете! Никогаш повеќе не чекајте во редица!

Со е-вињетата повеќе не треба да излегувате од автопатот за да купите налепница. Камерите на улиците ја снимаат вашата регистарска табличка и ја споредуваат со базата на податоци.

Платете безбедно онлајн
Mastercard Visa Paypal American Express GooglePay

Дигитална годишна вињета

Безгрижно во текот на целата година со дигиталните годишни вињети.

Купи сега